Vår butik

Acctive är ett företag som fokuserar på att ge dig rätt förutsättningar att ha ett balanserat och välmående liv. Ett rikt liv kan värderas i rikedomar men vi fokuserar på att din hälsa ska vara så bra som möjligt. Ju bättre du mår desto bättre balans kan du få i livet, vilket möjliggör att du undviker att bli sjuk och har ork och energi att lägga på din familj, relationer, fritid, jobb, träning/tävling mm.

Vi är specialister inom hälsorådgivning och hälsorelaterade frågor inom träning/tävling. 

  • Till oss kan du komma med dina hälsoproblem, vi tar oss tid för dig och hjälper dig framåt till en bättre hälsa. 80% av hälsoproblem orsakas av vår livsstil och vi hjälper dig att analysera vilka hälsoproblem du har och vad du bör göra för att förbättra dina hälsovärden. Vårt mål är att du ska ha kunskap och rätt produkter för att ha hög hälsa och undvika att få sjukdomar.
  • Vi erbjuder hälsokontroller, sk Wellness Screening, som är en modern och effektiv hälsokontroll. Det är ett värdefullt verktyg för oss när vi gör vår hälsoanalys och tar fram en handlingsplan åt dig.
    [button link=”https://acctive.se/wellness-screening-att-mata-din-halsa/” color=”blue”] Läs mer om hälsokotroller[/button]
  • En del i att må bra är att ha en fin hud. Vi erbjuder mycket uppskattade ansiktsbehandlingar av Gunilla som har över 30 års erfarenhet av hudvård/behandlingar. Unna dig en härlig behandling och känn dig som en ny människa. [button link=”https://acctive.se/om-ansiktbehandlingar/” color=”blue”] Läs mer om ansiktsbehandlingar[/button]
  • Vi har lång erfarenhet av träning och tävling i både styrkerelaterade sporter som uthållighetssporter. Detta ger oss en bra kompetens att hjälpa dig i din träning och att välja ut rätt produkter för din träning/tävling.
  • På Acctive hittar du även hjälpmedel för vardagen. Det kan vara en gåkäpp, rollator, greppvänliga muggar, sittkuddar mm. Vi är även återförsäljare av populära Eloflex, en ihopfällbar batteridriven rullstol som endast väger 26kg.
    [button link=”https://acctive.se/produkter/hjalpmedel-i-vardagen/rullatorer/eloflex-l-plus-en-hopfallbar-elrullstol/”] Läs mer om Eloflex[/button]

Acctive drivs som ett familjeföretag och har en familjär atmosfär i butiken. Se gärna omdömen vi får på vår facebooksida ”Acctive Sport&Hälsa”

Vi väljer ut de bästa leverantörerna och produkterna, vilket ska vara en trygghet för dig. Produkterna är säkra och av högsta kvalitet vilket är en garanti för att du ska få bästa möjliga förutsättningar. Du kan välja att handla i vår butik eller i vår e-shop.

Butiken finns på Kungsgatan 26 i Luleå.

Öppettider:
mån-fre 10.00-18.00
lör 10.00-15.00
sön stängt

Ni är varmt välkomna till oss eller handla i vår webbshop

Hälsningar

Gunilla, Sonny, Krister