Vanliga frågor

  • Vilka är era öppettider?
  • Vad är Wellness Screening?
  • Är det säkert att äta kosttillskott?
  • Jag äter medicin, kan jag ta kosttillskott?
  • Kan ni hjälpa mig med mina hälsoproblem?
  • Jag vill börja träna eller tränar mycket. Kan ni hjälpa mig?
  • Hur fungerar kundklubben och är det någon bonus?

Vilka är era öppettider?
Mån-fre: 10.00-18.00. Lör: 10.00-15.00. Sön: Stängt

Vad är Wellness Screening?
Wellness Screening är en modern hälsokontroll, en evidensbaserad screeningmetod som på endast minuter genererar mellan 40-60 olika fysiologiska biomarkörer. Screeningen ger en översiktbild av en persons hälsa och eventuella avvikelser från en optimal hälsa.
Är det säkert att äta kosttillkost?
Hos oss är det säkert att handla kosttillskott, även elitidrottare på landslagsnivå är våra kunder. Vi rekommenderar dig att handla av någon du känner förtroende för och kan ge dig bra rådgivning. Vi samarbetar endast med seriösa leverantörer av kosttillskott som har lång erfarenhet av att framställa kosttillskott och använder högsta kvalitet.
Jag äter medicin, kan jag äta kosttillskott?
Vi har lång erfarenhet av att sälja kosttillskott och vet om det finns kontraindikationer med mediciner. Gunilla som har jobbat som undersköterska är väl insatt i mediciner och kontraindikationer. Vi kan ge dig bra råd om kosttillskott som du kan ha nytta av men vi tar aldrig bort mediciner utan rekommenderar dig att föra en dialog med din läkare om du vill prova kosttillskott
Kan ni hjälpa mig med mina hälsoproblem?
Vi har lång erfarenhet i att ge rådgivning om hälsa och gör även hälsoscreening. Vi jobbar främst proholistic, dvs försöker hålla dig frisk och fri från sjukdomar men kan givetvis hjälpa dig om du redan har fått problem. Idag ser vi att många har hög stress och dålig återhämtning, problem med stela blodkärl och högt blodtryck, nedsatt tarmfunktion, hudproblem mm vilket skapar ohälsa.
Jag vill börja träna eller tränar mycket. Kan ni hjälpa mig?
Krister har tränat och tävlat hela livet men alla möjliga sporter, styrketräning, fotboll, ishockey, innebandy, fjällorientering, swimrun. Senaste 7 åren med fokus på triathlon och har deltagit i 2 stycken Ironman. Vi anser att vi har lång och bra erfarenhet med träning/tävling och kan ge dig bra rådgivning. Kom och prata med oss om du undrar hur du ska gå tillväga och vilka kosttillskott som passar just dig. Ta inte dina råd om kosttillskott ifrån produktomdömen på någon webbshop, vad som passat en annan person kan vara helt fel för dig.
Hur fungerar kundklubben och är det någon bonus?
Kundklubben är en lokal bonusklubb där du som kund hos oss får bättre priser samt bonus på dina inköp. Det är kostnadsfritt att vara medlem i vår kundklubb. I nuläget kan vi endast erbjuda detta till dig som handlar i vår fysiska butik i Luleå.
Bonussystemet erbjuder följande. Vid varje köp av 200 kr eller mer så får du en digital stämpel i din bonusbricka. Handlar du för tex 1000kr får du 5 stämplar. När du kommer upp till 10 stycken stämplar har du möjlighet att ta ut 200 kr i bonusrabatt på ett köp över 200 kr. Har du 200 kr i bonus att nyttja och handlar en vara för 219 kr betalar du endast 19 kr. Som bonuskund får du alltid 15% rabatt på sportproteiner samt löparskor (Gäller ordinariepriser)