Om oss

Acctive är Luleås ledande butik inom kombinationen sport och hälsa. Vårt koncept är att ni ska må bra som möjligt och kan prestera ert bästa vid träning och tävling.

Gunilla och Sonny har under 30 år varit synonymt för hälsa och rådgivning i Luleå. Vill man få hjälp har man kommit till oss. Rådgivning, behandlingar och hälsoscreening är det vi helst ser att man tänker på när man tänker på Acctive.

På Acctive hittar du mesta inom rawfood, hälsokost, egenvårdsprodukter, hudvårdsprodukter. Vi satsar endast på produkter och leverantörer som använder råvaror som är bra för båda människan och miljön. Inom sportsegmentet hittar du sportkosttillskott samt funktionella och populära kläder, skor och utrustning som kan användas för träning och tävling.

 

Acctive startade som ett familjeföretag redan i mitten på 80-talet med fokus på hälsa, hälsokost, kosttillskott och egenvårdsprodukter. Då hette företaget Luleå sjuk & friskvård, senare Hälsokällan. Acctive drivs fortfarande som familjeföretag av ägarna Sonny, Gunilla och Krister (VD). Under de 30 åren som gått har ett stort förtroendekapital byggts upp gentemot kunderna i Luleå. Ledstjärnan har alltid varit att få människor att må bra med tips och råd om kost, levnadssätt och kompletterande kosttillskott som rätt använt bygger upp och stärker oss. År 2005 tillkom Krister i företaget och tillförde sportprodukter till företaget. Kombinationen av hälsa och sport har varit en lyckoträff där vi erbjuder produkter som folk mår bra av och kan ha ett aktivt liv med.

År 2011 bytte företaget namn till Acctive Sport & Hälsa som är ett namn som vi tycker passar vårt företag och det vi önskar våra kunder. Ett aktivt, sportigt och hälsosamt liv. Acctive söker hela tiden produkter inom hälsa och sport som är de bästa och senaste produkterna på marknaden för att våra kunder ska ha tillgång till ett brett och varierande utbud.